Ghee

Am citit de curând că oricât am încerca să mănâncăm mai sănătos, până nu eliminăm uleiul de floarea soarelui care e de fapt foarte nociv, mai ales atunci când este gătit, și care de altfel nu există în bucătăriile popoarelor cu un nivel de sănătate și longevitate crescut, nu prea vom avea succes. Există foarte multe alternative care nu numai că nu ne fac rău, ba din contră. Untul ghee este bogat în acizi grași valoroși, antioxidanți și vitamine și nu crește nivelul de colesterol în sânge.
Cum se folosește?
– în loc de untul obișnuit și poate intra în componența sandvișurilor.
– se poate adaugă în diverse mâncăruri sau folosi în locul altor grăsimi la gătit.
– se folosește cu succes la prăjit eliminând prin prăjire substanțe nesănătoase deoarece este clarificat.
– se poate lua simplu cu lingurița în timpul meselor sau sub forma unui amestec cu miere. Împreună, untul ghee și mierea își potențează reciproc calitățile.
Atât în magazinul nostru din Ștefan cel mare 46. cât și în magazinul nostru on-line veți găsi două dintre cele mai bune branduri de ghee din lume cu preț avantajos, cât și alte tipuri de uleiuri mult mai sănătoase decât cel pe care ne-am obișnuit să îl folosim. 💚

ब्लगमा फर्कनुहोस्